Novice5.3.2017

ČLANEK NA DNEVNO.HR


Povezava na članek:
www.dnevno.hr/planet-x/skandal-eu-parlament-zabranio-prikazivanje-filma-koji-dokazuje-povezanost-autizma-i-cjepiva-997621
Članek si preberite v formatu SKANDAL! EU parlament ZABRANIO prikazivanje filma koji dokazuje povezanost autizma i cjepiva!
SKANDAL! EU parlament ZABRANIO prikazivanje filma koji dokazuje povezanost autizma i cjepiva!
Povezava do filma na naši spletni strani: VaxxedOglejte si še film Kromosom X v dveh delih: 1.del 1. del filma Kromosom_X in 2.del 1. del filma Kromosom_X.


9.2.2016

MMS KAPLJICE SO STRUP!


Starši, ki dajete MMS KAPLJICE prosim, preberite spodnjo vsebino in prenehajte s takšnim načinom "zdravljenja" in uporabo MMS KAPLJIC!

Raztopina pod imenom Miracle Mineral Solution - MMS (Čudežna mineralna raztopina) se preko interneta prodaja kot snov, ki "zdravi" različne bolezni in stanja, npr. HIV, tuberkulozo, raka, med drugim tudi avtizem.
MMS raztopina vsebuje 28% natrijevega klorida (NaClO2), ki je pakiran skupaj s citronsko kislino, s katero se pomeša pred uporabo. Skupaj ti dve raztopini proizvedeta klorov dioksid (ClO2), ki se mu pripisuje širok spekter terapevtskih učinkov, a je še večji strup kot sam natrijev klorid.
Podobna snov - natrijev hipoklorid (NaOCl), je tudi v Varikini, vsem poznanem sredstvu za beljenje in dezinfekcijo. Na Varikini je med drugim opozorilo: "Nevarno. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Zelo strupeno za vodne organizme. V stiku s kislinami se sprošča strupen plin. Pozor! Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor). Hraniti zunaj dosega otrok." …
Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) opozarja, da je v več državah prejela prijave o resnih stranskih učinkih po uporabi MMS raztopine. Največkrat je šlo za bruhanje, drisko, trebušno bolečino in bolečino v grlu, pa tudi življenje ogrožujoča stanja kot methemoglobinemijo, anurijo in hemolitično anemijo. Tudi druge svetovne organizacije kot npr. Rdeči križ in FDA (Food and Drug Administration) opozarjajo na to, da so MMS nevaren strup. Znane so tudi smrtne žrtve po jemanju MMS!
Na škodljivost MMS opozarjajo tudi na spletni strani Autism Speaks in ob tem referirajo na Food and Drug Administration o nedokazanih in potencialno škodljivih metodah "zdravljenja" avtizma vključno z kelacijo, hiperbarično komoro in MMS raztopino:
https://www.autismspeaks.org/science/science-news/fda-cracks-down-false-claims-about-autism-treatments.


"Kot mama otroka z avtizmom sem starše opozarjala in jim svetovala, da je zdravljenja s kapljicami MMS življenjsko nevarno za otroka. Moje mnenje je, da otroku z avtizmom omogočimo čim bolj zdravo prehrano brez glutena, laktoze, sladkorja, barvil, konzervansov ... Velik napredek pri otroku z avtizmom pa dosežemo s terapijami, obravnavami in s pristopi po metodah, ki so v svetu poznane in uspešne."

Inge Zorec, predsednica in mama otroka z avtizmom
20.7.2015

IŠČEMO PROSTOVOLJKE IN PROSTOVOLJCE


Društvo za pomoč otrokom z avtističnimi motnjami Školjke   zora   Inštitut za avtizem in sorodne motnje

Društvo za pomoč otrokom z avtističnimi motnjami Školjke sodeluje v projektu ZORA - Več zdravja za otroke in mladostnike z avtizmom in njihove družine kot enakovreden partner v projektu.
K sodelovanju vabimo prostovoljce, ki bi bili pripravljeni pomagati pri varstvu otrok, kateri so nameščeni v Centru za kratkotrajno bivanje otrok in mladostnikov z avtizmom. Center je lociran v Mariboru, na naslovu Cankarjeva ulica 33 in je financiran v okviru projekta ZORA.
Vse zainteresirane osebe prosimo, da nas kontaktirate na e-naslovu drustvo.avtizem@gmail.com ali na gsm. 041 682 583.
Prednost imajo kandidati s posluhom in interesom za otroke s posebnimi potrebami.
Prostovoljcem ponujamo dinamično delo z možnostjo strokovnega usposabljanja.
Razpis je na tej povezavi.

norway grants   SVRSOglejte si naš arhiv novic.